Cairns

När vi kom fram till Cairns checkade vi in på vårt hostel som ligger mitt i smeten. Väl incheckade var det bara att sätta fart, in i duschen, på med andra kläder och sedan var det dags att möta upp OZ Experience gänget och chauffören Sparrow på Whoolshed. Stället där allt händer här i Cairns, ungefär som Cheeky Monkeys i Byron Bay. Och det gillade vi ju, så när vi kom till Whoolshed käkade vi billig och god mat och fick gratis kannor med öl och cider som Sparrow fixade fram. Sedan kan man kanske bara räkna ut hur den kvällen slutade, men kul hade vi med dans på borden bland annat. Det fanns till och med drinkhyllor i taket, bara för att alla dansar på borden på Whoolshed, det är så det fungerar där helt enkelt. Nästa dag i Cairns checkade vi ut från vårt hostel för att byta till ett mycket bättre, dock lite utanför stan men väl värt för där får vi gratis frukost, middag och internet. Så hela den dagen gick åt till att lägga upp alla blogginlägg som vi låg efter med, höjdpunkten på den dagen var bbqn som vi fick gratis vid poolen, annars hände inte speciellt mycket. Ingen alkohol denna kväll, för nästa dag skulle vi dyka med tuber och då får man inte vara bakis!

Share

0 thoughts on “Cairns

  1. Hej! Jag åker till Cairns om en vecka. Jag vill jobba på fruktfarm och se det stora barriärrevet bland annat. Tusen och åter tusen tack för att du har gjort en såhär sjukt bra blogg!! Undrar bara vilket hostel du rekommenderar för en sån resa? Eller tips på vart man bäst hittar ett? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *