Åskväder

Imorse när jag cyklade till jobbet hann jag precis fram innan åskan och spöregnet bröt ut. Sedan blev det väldigt fint, som vanligt på dagen, men ändå var det inte mycket folk på cafet. Så det var ganska segt och vi städade mest hela dagen…

Igår drog jag med Jakob och kollade på när O’Learys personalen lirade fotboll, sedan hämtade Shane upp mig så tittade vi på The Happening på Visbys lilla bio! Den var helt okej, lite meningslöst slut för min smak bara. Haha, jag visste inte ens att det fanns bio här… men det är klart, Gotlänningar vill väl också titta på film ibland (fast man egentligen lika gärna kan gå till O’Learys där duken typ är lika stor… hehe skämt och sido!)

Share

0 thoughts on “Åskväder

  1. Hej!! jo alla måste ju ha en blogg nu förtiden:-) Ja jag e så dålig på att höra av mig:-( är du på ön igen? vad ska du göra i midsommar? vi hörs

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *