Folk asså…

Återigen så kan inte vuxna människor beté sig! Igår kom ett stort gäng gubbar in till Eilefs och var redan ganska berusade, men de fick köpa en varsin öl. Sedan kom ytterligare två in, varav den ena går till baren och sträcker sig över disken för att ta två ölglas. Jag och Ryan tittade på varandra och studerade ut honom och undrade vad fan han hade tänk göra. Vi tittade på honom hela tiden, men ändå hade han mage att ta fram en medtagen öl ur en påse och fyllde glaset under bordet, mitt framför ögeonen på oss. Ryan fick raseriutbrott och tog ifån honom allt men gubben fattade inte allvaret. Han tyckte det var kul och ville bli serverad vår öl, vilket han kunde glömma.

Senare fram mot stängning, när de flesta av dem hade gått satt några kvar. Och de var ändå ganska städade och inte så fulla, trodde vi. Plötsligt började gubbjävlen hulka och spydde upp ölen rätt på bordet, skrattade och satt kvar och drack upp resten av ölen. Sedan gick de iväg. FY FAN! Det finns så sjukt mycket märkliga människor…

Share

0 thoughts on “Folk asså…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *