Söker nya jobb i Visby men är splittrad

Jobbsökandet har inte gjort så stora framsteg hittills… Jag är så sjukt splittrad, ena sekunden har jag bestämt mig för det ena beslutet och andra sekunden för något helt annat. Folk är så opålitliga, och jag är enormt blåögd.

Hur ska man kunna veta vem man kan lita eller inte lita på när man åker iväg så här helt ensam? Jag tror alltid gott om alla människor, vilket jag alltid får tillbaka rätt i ansiktet. Ändå lär jag mig aldrig. Det är så tråkigt, varför kan folk inte bara leva i nuet och ha så roligt som möjligt och sluta trycka ned andra människor. Jag hade lite ångest för att gå till jobbet på restaurangen idag. Kollegorna är väldigt trevliga så det flöt på bra ändå. Det var bara extremt lugnt, alla väljer att ha grillkvällar sådana här varma dagar!

Igår åkte jag med Shane till Vibble där hans mamma och ett gäng skulle grilla, så de bjöd på jättegod mat! Det var riktigt mysigt, och Shanes lillasyster, typ 1 år, var hur skön och gullig som helst! Sedan drog jag, Love och Tuna till O’Learys och snackade över några öl.


Foto: Emelie Persson

Share

0 thoughts on “Söker nya jobb i Visby men är splittrad

  1. Jag har haft en "dataknutte" här ett par timmar och då skickade vi det där "testet". Hoppas du nu får detta. Vad jag skrev förra gången var: "stå på dig! Du har papper på att han ska ge till 100:-/tim, och då ska han också göra det. Försök i alla fall söka annat jobb under tiden. Har pratat med mamma idag, söndag fm, de sitter på båten i Saltsjön någonstans. Vad avundsjuka vi blir då du och jag. Här hos oss är det nästan 30 grader i skuggan och vi ser åskmoln långt bort. Vi vattnar hela tiden både blommor och gräsmattor.

  2. nu har jag varit inne och läst lite. synd att du inte var i sthlm så man kunde fått träffat dig. ha re bäst och lycka till. /hemliga simon

  3. Svar mormor: Ja det är underbart väder här också! Jag försöker stå på mig så gott jag kan men allt blir nog bra snart!

    Svar Simon: Japp det är bara att läsa på du! Men kom och hälsa på i Visby i sommar då så ses vi ju:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *