Kaos i mitt lilla huvud

Igår var jag som sagt och fikade med en kille på jobbet, och vi satt på något ställe som jag tror hette Bakgården, jättemysigt! Men shit vad varmt det var igår! Sedan tog han mig med bilen och visade mig runt lite, och efter det tog vi en glass på Glassbaren nere vid hamnen. De måste ha den godaste glassen någonsin där alltså! 

Efter det var det dags för mig att jobba. Själv, för första gången. Jag tyckte väl att det gick hyffsat bra i början, vilket antagligen berodde på att vi inte hade en enda gäst haha… Sedan kom det en rush. En rush för mig alltså. Agge sa att det inte varit så lugnt som det varit under den dagen på hur länge som helst. Men det blev mycket att hålla ordning på i mitt lilla huvud, och jag jobbade i princip själv hela dagen. Och stängningen, jag tror min hjärna hade kollapsat vid det laget… Aja, man lär sig alltid av sina misstag!

Sedan hämtade Tuna upp mig så drog vi ner till Munken och tog några öl med några av hans polare och snackade lite. Det var jäkligt trevligt!

Idag ska jag åka till Kneippbyn med några från jobbet och spela lite minigolf, vi får väl se hur det går!

Foto: Emelie Persson
En till bild från mitt fönster.
Share

0 thoughts on “Kaos i mitt lilla huvud

 1. Är det något på gång med Tuna eller… Vad hände på jobbet? Gjorde du något fel?

 2. Gotland ska vara en trevlig sommarstad har jag hört 🙂 Vad jobbar du som, servitris? 🙂 Ha en fin sommar där!

 3. hej du!
  det verkar ju som att allt går jättebra för dig, vad skönt! 🙂 jag lär ringa dig på fredag, har sista tentan då och fram till dess är allt askörigt
  hare bra så länge!!
  pussss

 4. Svar mamma: Nej inget på gång med Tuna. Ang jobbet så fick jag så mycket ansvar på en och samma gång så jag blev totalt vimsig, jag gjorde bara lite små missar, inget allvarligt egentligen!

  Svar Tess: Japp det är bara att ringa, jag är ledig på fredag. Lycka till på tentan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *