Res billigare till Australien


>>
INLÄGGET ÄR SKRIVET I REKLAMSAMARBETE MED GOXPLORE. LÄS MER HÄR. <<
 

 

Passa på, ni som ska till Australien på work and holiday visa! GoXplore har sänkt priset på deras program med 1500 kr. Dessutom har flygskatterna från flygbolagen gått ner med ca 1000 kr. Det gör att det blir hela 2500 kr billigare.

 

Att åka till Australien med ett företag som GoXplore gör att du bland annat kan få hjälp med hur och var du söker jobb, de hjälper dig att snygga till ditt CV och förbereda dig inför intervjuer. De hjälper även till med visumansökan, lokalt bankkort och -konto, skattsedel mm, så att du under tiden kan koncentrera dig på att ha kul och njuta av livet som backpacker. 

 

Du spar tid till din resa medan de fixar allt det tråkiga. Du får tillgång till deltagarlistan på alla medresenärer i din grupp innan avresan, så är man rädd för att resa ensam är detta ett bra sätt att få kontakt med andra och känna sig lugnare. 

 

Vi la ned väldigt mycket tid på att planera våra resor på plats i Australien, vi sprang in på resebyrå efter resebyrå, och många gånger sa vi att vi borde ha styrt upp det redan hemifrån. Vi bokade allt genom resebyrårer och vi ifrågasatte oss ifall det hade blivit billigare att ta ett paket med en byrå hemma i Sverige. Å andra sidan kanske vi inte hade gjort lika mycket, eftersom resebyråerna lyckades sälja in precis allt på oss haha. 

 

 

 

 

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *