Blodomloppet i Umeå

I veckan fotade jag mitt första uppdrag här i Umeå – nämligen Löptävlingen Blodomloppet. Vädret var fantastiskt fint och varmt.

Jag är sällan i Umeå eftersom jag bor och jobbar i Tavelsjö, så det var kul att se lite mer av staden och jag är väldigt positivt överraskad! Umeå är verkligen en fin stad med närhet till vatten, fina parker, gamla byggnader och gångavstånd till allt. Som uppväxt Stockholmare tycker jag att Umeå är en mycket bättre storlek på stad! Och jag älskar att jag slipper få parkeringspanik när jag kör in till stan, hehe..

Blodomloppet är ett motionslopp för att uppmärksamma blodgivningen och främja en hälsosam livsstil. Det finns ett 10 kilometer och ett 5 kilometers lopp längs med Umeälven. Fint arrangerat och kul att fota!


Blodomloppet

Blodomloppet

Blodomloppet

Blodomloppet

Blodomloppet

Blodomloppet

Blodomloppet

Blodomloppet

Blodomloppet

Blodomloppet

Blodomloppet

Blodomloppet

Blodomloppet

Blodomloppet

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *