Första veckan i Umeå

En vecka här i Umeå nu!

 

Det känns fortfarande väldigt underligt måste jag säga. När ska man förstå att det är på riktigt? Det är svårt att hålla sig inomhus, det är så vackert hela tiden – den ena dagen är aldrig sig lik den andra. Och det finns så mycket att utforska! I helgen fick vi en guidad tur av våra grannar upp till Hemberget. Det slutade med att vi var 18 personer som gick upp tillsammans! Vi som haft funderingar på om det skulle bli svårt att komma in i samhället och hitta nya vänner här. Allt går liksom vår väg hela tiden, lite för bra för att vara sant? Grannarna har dragit igång ett projekt för att dra fina leder häromkring – Tio toppar Tavelsjö heter det och hade invigning i augusti i år. Väldigt bra initiativ, och Hemberget var verkligen fint och lätt att ta sig till. Lagom gångavstånd från oss, typ som allt annat här! 

 

Vi har verkligen hittat vårt ställe här, det känns så himla rätt på alla sätt och vis! 

 

              

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *