Sista veckan på Las Palmas – förberedelser inför Atlantöverfarten

Här kommer sista inlägget från min 5 veckors segling från Frankrike till Kanarieöarna!

 

Det är ju ett tag sedan nu, och grabbarna håller till i Västindien och verkar ha det riktigt gött. Vi stannade i Las Palmas i en vecka, det var mycket som skulle förberedas inför deras Atlantöverfart. Beräknade tre veckor på öppet hav kräver en hel del planering! Förutom det blev det lite surf, beach häng, goda middagar och öl-kvällar med andra svenska båtar som skulle vara med i ARC-race.

Denna resan var en helt underbar resa, med otroligt många nya upplevelser och nyttiga erfarenheter med ett gäng fantastiskt fina grabbar! Minnen för livet verkligen, jag är så tacksam för att jag fick vara en del av crewet under den här tiden!

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.