Vår resa tog precis en ny vändning

Nu ska vi göra en hel del planering här. Vi ska upp till Bowen i Queensland för att jobba med frukt i kanske två månader, sedan kör vi en vända in till Ayers Rock innan vi beger oss hemmåt. Vårt flyg går från Sydney och det bokade vi i samband med resan ned till Australien. Det har kännts lite sådär kul att vara bunden till Sydney, så nu har vi varit hos flygbolaget och hört vad man kan göra åt detta. Det slutade i nya möjligheter och nya länder att upptäcka. Världen är vår. Vi ska planera allt nu inom några dagar bara, men vi kommer landa i antingen Singapore eller Bangkok och resa runt i Asien i nån månad eller två. Det bästa av allt hade varit om Jossans och min familj kunde mötas upp i Hua Hin i Thailand på semester så kunde vi ha några riktigt nice veckor med våra familjer. Sjukt kul om det skulle funka. När vi är klara med asien drar vi upp till england och kanske stannar där någon vecka, hälsar på lite kompisar innan det blir dags att ta sig hem till sverige. Vi kanske är hemma igen i Oktober någon gång. Detta är vad vi har pratat om nu, men som vanligt, allt kan ändra sig. Vi får se vad som händer!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *