Dunsborough

Efter en liten tur på Margaret Rivers shoppinggata tog vi bilen med kurs mot Dunsborough. Vi stannade till vid en fin liten vinyard längs vägen och provsmakade lite Western Australia Award Winning wines. Sedan tog vi ett stopp för lite bad och sol på Yallingup Beach, och där var det helt enorma vågor som slog mot revet precis utanför strandkanten. Mäktigt! Man kunde ibland se delfiner surfa tillsammans med surfarna, men det hann vi tyvärr inte se. Yallingup Beach har en av världens bästa vågor för surfing, och Yallingup är ett aboriginskt ord för ”place of love”.

Sedan åkte vi in till Dunsborough för lite lunch och shopping, och därefter stannade vi på några andra helt fantastiskt vackra stränder. Jag har så många bilder i datorn på olika stränder så jag kan inte lägga upp ens i närheten av alla, det är så sjukt fint häromkring och vattnet är så starkt turkosa att jag aldrig sett något liknande förutom i resekatalogerna (och då har jag ändå varit i bl.a. Thailand, Mauritius och Västindien…) Jo, visst är detta ett underbart land, och vi skulle gärna ha stannat ett tag till här i Margaret River, men nu bär det av mot Albany!

Meelup Beach.

Chrisse på Meelup Beach.

Yallingup Beach.


Oscar slukas av vågorna på Yallingup Beach.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *