Det var ett tag sedan sist…

Jag är dålig på att uppdatera här nuförtiden… Men det händer inte så mycket längre, det är väldigt dött… Den här ön har tyå gått i ide redan. Jag har jobbat väldigt mycket nu, men det har inte funnits så mycket att göra så dagarna har gått långsamt. Men nu är det bokat att jag åker hem om en veckan, den 1 september går färjan!

I lördags var jag ute med Kneippbyngänget och Alexadra och Anna från Gråbo. Vi satt först på Munken och sedan gick vi till Munken där det iofs var smockfullt! Kul var det men det jag fasat för ska hända hela sommaren hände… Jag kraschade med cykeln rejält när jag skulle hem och trodde att jag krossat armbågen, men det är nog helt ok. Klantigt och ont som fan gjorde det!

I går var sista middagen med så gott som hela personalen från Cafeét och restaurangen på Kneippbyn ute på middag på Wallers. Vi åt riktigt god mat men lite seg stämning eftersom många åker hem nu. Idag åkte Elin och Julia hem, det var riktigt sorgligt…

Åsa och Emmelie på Wallers


Julia, Marcus och Elin, sista middagen tillsammans

Hehe, snygg bild innan personalfesten för några veckor sedan

 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *