MTB camp med Keep Explore

Stop explain – Keep explore!

 

Vilken ära det var att få vara med och delta på mountainbike campet med Keep Explore förra helgen! Vår kära vän Mikaela är i uppstarten av ett så himla bra koncept för att uppmuntra människor att sluta ursäkta och komma ut och utforska istället. Det blev en fantastiskt fin dag på Änggårdsbergen i centrala Göteborg. En oas mitt i staden!

Jag har cyklat downhill i Åre en gång tidigare, annars har jag aldrig varit i närheten av sådana här grymma cyklar. Det är verkligen en skön känsla att kunna dundra på över sten och rötter som om det vore platt mark nästan. Cyklarna har sådan sjukt bra dämpning så man köra på hårdare än man tror! Riktigt kul, bra motion blandat med adrenalin och naturupplevelse. Dessutom ihop med gott sällskap och god mat, samt bra väder! Kunde inte blivit bättre!

Mikaela och Jens hostade oss hela helgen, och som alltid med Mikaela får man så mycket ny energi och tro på sig själv när man umgås med henne. Vi fick även möjlighet att gå på ett innehållsrikt bloggevent med Skapande verkstad med Enklareknep.se och Thaimorsan.se och kom hem med nya värdefulla tips!

 

Grym film och klippning av Christine, musik av Anne Nyboe!

 

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *