Sunday Funday och poolparty i San Juan del Sur

Backpackar du i Centralamerika har det troligtvis inte undgått dig om fenomenet Sunday Funday i San Juan del Sur i Nicaragua. San Juan del Sur är en charmig by med färgglada trähus och bra surfstränder. Framförallt är det en riktig backpackerstad med coola kaféer, restauranger, surfklädesbutiker och en massa barer.


På söndagar tar sig alla backpackers iväg på ett 24 timmars poolfest – det så kallade Sunday Funday Pool Crawl. Du festar hela dagen och hela natten ihop med en mängd backpackers på olika hostels med pool. Var tidigt ute, gå till hostelet Pachamama och köp ditt wristband. Det är ganska dyrt, 30 USD för transport och inträde till de olika ställena. Men det är kul! Vi hade en galen heldag och hängde med nya människor vid riktigt najsiga pooler. Vi hade det gött ända tills vi storknade. Väldigt turistigt, men väldigt kul!
Pelican Eyes


 

 

 

The naked tiger

 

Share

0 thoughts on “Sunday Funday och poolparty i San Juan del Sur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *