Surf, galenskap och fest i San Juan del Sur

San Juan del Sur är nice men det har varit väldigt blåsigt när vi varit här. På stranden blir man snabbt en sandgubbe. Det finns två huvudorsaker till att komma till San Juan del Sur, det ena är surf och det andra är fest. Konceptet kretsar mycket om fest, fest och fest tills du stupar. Är det inte poolfest på dagen så är det ståhej på natten. Folk är fulla konstant här!

Vi var på väg att åka iväg på en riktigt dum tur häromdagen. Vi träffade några snubbar som hade hyrt en fyrhjuling som ville att vi skulle hänga med dem till playan. Det lät ju kul men det visade sig vara riktigt korkat då chauffören var stup-full och även påverkad av något annat. De körde runt i stan heeelt galet och vårdslöst. Vi skrek för våra liv tills de släppte av oss. Efter det blev vi kallade för ”pussys” av dem resten av vistelsen. Bilen hade tydligen varit på väg att välta två gånger efter att vi hoppat av för att de körde så vårdslöst. Det känns inte som att vi tog fel beslut.


Share

0 thoughts on “Surf, galenskap och fest i San Juan del Sur

 1. Hej!!
  Har följt din blogg ett tag nu och har verkligen fått hur mycket inspiration som helst!! jätte kul! Tack!!
  Jag ska själv ge mig av till central och sydamerika om 2 veckor och jag undrar om där är något särskilt som du tycker att man inte ska missa. Undrar också hur bra man klarar sig på engelska då mina spanska kunskaper är obefintliga..

  Tack på förhand!

  1. Åh vad kul att jag kan inspirera! Du kommer ha superkul! Det finns mest annorlunda saker att göra i Bolivia och Peru egentligen, sedan ju närmre centralamerika du kommer ju mer beach och regnskog blir – ganska mycket samma sak fast väldigt annorlunda ändå. Jag tänkte skriva ihop en sammanfattning när jag kommer hem om cirka 2 veckor, men mina favoriter hittills är: Amazonas i Bolivia, Huacachina där man gör sandboarding i Peru, Mancora i Peru, Montanita i Equador, hela Colombia egentligen, men mest Medellin och Taganga, Bocas del Toro i Panama, San Blas i Panama, Puerto Viejo i Costa Rica och San Juan del Sur i Nicaragua.
   Det är lättare att klara sig på engelska i centralamerika, fler pratar engelska här. Det är mer turistigt. Så det kan vara smart att börja här så att din spanska övas upp till att du kommer ned mot Sydamerika. Där är det desto svårare med engelskan, men kroppsspråk kan ju funka ganska bra. Ladda ned appen Duolingo, där kan du lära dig basic spanska på ett kul och enkelt sätt, väldigt användbart!

   Kolla in den här bloggen: http://www.alongdustyroads.com/ Där har du en massa bra tips och trix om resor häromkring!

   Ha en underbar resa!

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *