Detox-vecka

Godis och glass. Fy fan vad gott det är. Varför är jag en sån godisgris? Den här veckan hoppas jag att jag lyckas få bort mitt sockerberoende och sötsug genom att köra efter ett detoxschema. Typ äta bara mat baserat på bönor, linser, quinoa, bär och grönsaker. Inget kött, inget socker. Får se om det blir något resultat av detta. Träningen har gått så himla upp och ned på sista. Ena veckan kör jag tills jag storknar och andra veckan har jag ingen motivation alls. Och då äter jag godis. Så det känns som att det står stilla. Behöver träffa syrran och få lite pepp tror jag, vi ska försöka träna några gånger i veckan under resan, får se hur bra vi lyckas med det… Det lär ju bli en jäkla massa hikes, surf och löpturer på stranden i alla fall.
 
Det blir nytt att testa alla dessa veganska produkter, asså vaddå, linser, går det att äta?? Och kikärtor, asså vad är det? Aja det visar sig, har i alla fall ätit en väldigt god gröt till frukost med chiafrön och kiwi bland annat. Och shottat citron. 
 
Sorry för alla bilder på mig själv som dykt upp på sistone, men har inte så mycket annat att blogga om just nu. Blir bättre om några veckor! Men sen har jag tyckt att det är lite roligt att se på gamla bilder för det är då jag ser att något har hänt under min träning, man blir ju lätt blind när man tittar sig i spegeln. Och när man ser resultat så blir man ju taggad på att köra på mer. Nice att inte vara så rund i ansiktet längre! 
 
 
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *