Distortion helgen

Så var vi redan inne på den tredje veckan i här Köpenhamn. Veckan som gick jobbade vi ganska mycket, tillräckligt mycket för att nästan missat Distortion helt och hållet. Jag lyckades komma ifrån en kväll från jobbet och smet bort på festivalgatorna som var helt fullsmockade av människor överallt. På tak, i fönster med dinglande ben utanför, på lastbilstak, på gatorna och i röda plast pissoarer gömda mitt bland folkmassorna. Det var helt sjukt, folk sålde shots och öl från sina cyklar och det fanns ölstånd överallt. Det spelade olika DJ’s på olika gator så man bara dansade sig fram genom staden. Helt olikt sverige verkligen. Det är sjukt hur Norge är så superstrikt, Sverige är som alltid lagom och så lilla Danmark är helt galet. Alkohol kan man köpa överallt när man vill på dygnet och det är superbilligt. Nu ska jag pysa iväg till jobbet och hoppas få ett schema så man kan planera sitt liv lite. Endast tre veckor till Peace and Love nu, woop!
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *