Första veckan avklarad!

Skrivet i söndags:

Resten av veckan har varit fest, fest och åter fest. Nu har vi i alla fall skaffat oss en egen lägenhet, som egentligen är lite dyr men det är ändå ok. Liten som attan, med en säng och en våningssäng, ett pyttelitet kök och ett badrum. Med andra ord, inget som helst eget privatliv, men centralt som bara den! Nu har vi också varit runt lite och sökt jobb, men det är ju faktiskt det tråkigaste som finns. Emelie har fått napp och har börjat jobba i en bar som heter Mambo´s. Jag och Emma är fortfarande lite slitna från Oslo tiden då man jobbade röven av sig, men ikväll ska vi på några intervjuer.

I fredags var det midsommar och det firades tillsammans med 250 andra skandinaver på Grabbarna Grus. Det var glada sånger, sill och potatis men dock ingen dans runt midsommarstången. Men kul hade vi! Efter en super svettig dag gick vi hem och vilade lite, innan vi drog ut igen.

Vi tre tjejer har startat en tävling emellan oss, den går ut på att den som får ihop flest souvenirer från folk på stan vinner. Souvenirerna hänger vi upp i vårt rum på väggar och överallt, för att få det lite hemtrevligt.

Dagarna går så otroligt fort, kanske också för att man sover alldeles för länge. Men man kommer ju inte hem förrän vid 6-7 tiden heller på nätterna, så det är väl inte så konstigt. Ikväll blir det nog till att söka jobb på riktigt, och sedan sätter vi oss hos Emelie och ser hur det går för henne. Sedan blir det nog ingen superfylla för min del, jag känner att en lugn kväll inte skulle sitta helt fel. Eller lite sömn för en gångs skull!

Share

0 thoughts on “Första veckan avklarad!

  1. Tycker ni att man ska lämna sin 2 veckors bebis hemma med bebisens mormor, medans man själv är ute & super sig full ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *