Om två veckor!

Tiden bara springer iväg! Om två veckor är jag på flyget och 35 timmar (!!) senare är jag i Santa Cruz där jag möter min efterlängtade syster yster. Och vi som hade tänkt att vi skulle resa runt i tre månader, nu plötsligen lyckades det bli fyra, woop! Man har ju jobbat ihjäl sig på sista men det är det ju sjukt värt. Nu ska det sista inhandlas, typ sidenhandduk som tar minimal plats, malariatabletter och säkert ett helt apotek, ny dator (faaan vill inte köpa det nu!!). Sista sprutan ska tas snart också, och jag har börjat dricka vaccin mot Kolera. Säkert en himla massa annat som ska fixas också, det känns så i alla fall, men sen när man tänker på det så vet man inte vad det kan vara. Tar ju inte så lång tid att packa den där lilla ryggsäcken liksom. 
 
Faaasiken vad nice det kommer bli!! Känns ju ännu bättre nu när ruskvädret har kommit också. 
 
 
 
Share

0 thoughts on “Om två veckor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *