Åre om två veckor!

Det är sjukt vad fort tiden går alltså. För ett år sedan åkte jag ner till Alpe d’Huez. Om lite mer än två veckor åker vi, familjen, upp och firar jul i Åre. Det ska bli sjukt mysigt, en riktig jul blir det. Sedan har jag några dagar här i Stockholm, då ska allt ut ur lägenheten. Det blir en sista arbetsvecka och nyårsafton blir min allra sista dag på Friday’s. Om jag har räknat rätt så är det bara 18 stycken arbetsdagar kvar för min del. Efter nyårsafton beger jag mig till Alpe och sedan är det bara 10 dagar för att byta skidkläderna till bikini. Härligt alltså! Får se bara hur det blir där i Australien, inget verkar vilja gå som det ska enligt planerna, men allting löser sig ju alltid!


Det är härligt med vinter, skönt med snö här i Stockholm! Vackraste tiden på året tycker jag.

Share

0 thoughts on “Åre om två veckor!

  1. hej!
    sofie heter jag och jag har en egen blogg ' http://www.nattstad.se/sofiecesarino ' där jag tjänar pengar på en sidvisning. jag försöker spara ihop till en skitsnygg jacka jag har sett men som mina föreldrar inte vill köpa till mig.. så snälla, bara tryck på länken. och ta en snabbtitt på min blogg. snälla.. vill verkligen ha denna jackan 🙁 ni behöver inte göra mer än att gå in och kolla bara. fast en kommentar har ju aldrig skadat någon.om du såg detta som reklam eller något annat så förlåt att jag störde. ha en fortsatt bra kväll.
    kramar från http://www.nattstad.se/sofiecesarino

    fin blogg hade du faktiskt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *