Pist Off

Jag är förbannad.

Hur fan går det till egentligen när man lämnar in teknik på reparation?? När jag kom hem från Storlien lämnade jag in min Ericsson mobil för folk hörde inte vad jag sa. Jag fick inte tillbaka den och åkte till Gotland med min gamla skit telefon. Efter sju veckor tyckte jag det var på tiden att få tillbaka den, men då skulle det ta ännu längre tid och jag var tvungen att köpa en ny telefon?! Fast jag hade garanti på den?? Lurad som fan antar jag. Den nya var totalt kass. Jag hörde ännu sämre vad folk sade och ingen annan hörde mig heller så va fan ska man med mobil till egentligen? Så nu när jag kom hem lämnade jag in den. Och det tar så in i helvete lång tid att få tillbaka den!

Och min dator också, den lämnade jag också in. De sa att det max skulle ta 4 veckor, men nu kommer den inte tillbaka förrän ännu längre tid och jag åker till Norge. De kan inte skicka den dit för det är svin dyrt och då kan jag lika gärna köpa en ny i Norge. Vad fan är meningen?? Om man har garanti på varan, läggs den sist i kön då eller hur fan fungerar det?

Det enda jag gjort på sista tiden är att ha gamla skruttiga mobiler och vänta på att få tillbaka mina egna grejer. Ska det verkligen fungera såhär?

Så tyvärr, det blir inte så mycket bloggande för min del i Norge verkar det som.

Varför ska man ha garanti egentligen? När man sedan får tillbaka produkten så har de "hittat ett fel som inte går under garantin" så man måste betala hur mycket som helst ialla fall. Vad är meningen????

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *