Jag är så nöjd, nöjd, nöjd!

Ja, jag är så glad, för vilket liv vi lever! Tänk vad mycket kul vi har upplevt, och hur mycket underbara människor vi har lyckats att träffa, den sista tiden kommer bli helt suverän! Det jobbiga bara är att det känns som att folk börjat räkna ner, framför allt på jobbet. Helt plötlsigt var inte jag inviterad till ett möte, eftersom jag ska sluta så snart. Inte så konstigt eftersom mötet handlade om planer till hösten, men det kändes så konstigt. Och det är vad alla pratar om, hur det känns att snart åka och om man kommer tillbaka osv. Jag sa till Ryan att jag självklart kommer och hälsar på när Eilefs går som konge men då sa han lite skämtsamt att det kommer inte alls gå bra för Eilefs när jag slutat. Åååhh jag kommer sakna alla så jävla mycket!

Men, nu gäller det att få alla möbler sålda och njuta av den sista tiden och se fram emot Magaluf! Om två veckor kommer mina underbara föräldrar och hälsar på också, det ser jag fram emot. Och syrran kommer den 17e maj då hon fyller 18, vilket kommer bli en helt sinnessjuk dag som hon aldrig kommer glömma!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *