Vad ska jag köpa för dator?

Alltså hjälp mig! Jag måste ha en ny dator innan jag sticker iväg, och det känns inte som världens bästa grej att köpa sprillans ny inför den resan vi ska göra. Men min dator går inte att använda längre! Skulle kolla så att inställningarna jag kör med GoPron är ok och som jag vill ha dem, och så kom jag på att jag hade gammalt material från Oscars student, så fick testa med det. Men det gick verkligen inte med min dator, den är för trög!
 
Det enda jag gör på datorn är att behandla bilder i Photoshop och Lightroom, redigerar filmer och hänger runt på nätet. Mer än så är det inte, vad ska jag ha för dator? Hjääälp! Känner inte att jag har råd, men det är väl bara att bita i det sura äpplet. Och vad jag fattat det som så är det Mac som gäller? Och det är ju inte det billigaste…. Tips någon?
 
 

Student from Emelie Persson on Vimeo.

Share

0 thoughts on “Vad ska jag köpa för dator?

  1. Köp en Mac i andra hand eller något kanske?. Jag skulle välja en mac air om jag vore du och ska släpa på en dator. Jag har släpat på min Macbook Pro runtom i Sydamerika för att kunna posta bilder och redigera och den är rätt tung. Men Mac behövs för att orka dra photoshop, lightroom och redigera film.. ja de är bäst helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *