Acer ær inget att ha!!

Nu har jag varit på banken och fixat så att jag kan få ett norsk kontonummer. Jag var också på møte idag på jobbet och det var vældigt mycket bra inførmation. Jag fick också ledigt før jag åker med familjen till Thailand i november!! Så jævla hærligt!!!

Nu væntar jag på Emma så ska vi ut och kæka. Jag var med Jenkan idag också till likningskontoret så hon kunde fixa sitt personnummer.

Jag måste bara sæga till alla som ser detta: Køp aldrig någon Acer dator!!! Jag orkar inte ens skriva om allt tjaffs men de ær helt enkelt intelligensbefriade. Helt idiotiska. Fy fan! Jag som vill ha min dator NU NU NU!

Det kænns som jag varit lite væl negativ den senaste tiden, men vafan… Vissa mænniskor verkar ju ha allvarlia problem. Man får ha sånna perioder, och jag har en sådan nu. Fast jag har det rætt bra egentligen!

Share

0 thoughts on “Acer ær inget att ha!!

  1. heheh helt jävla hysterisk där:p

    hoppas du har det bra nu när jenkan har anläänt!!!mohahahaha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *