Back to Hua Hin

Efter några nätter var det dags att bege sig tillbaka till Hua Hin. Koh Tao är verkligen sjukt fint och nice. Där finns en betydligt yngre publik än i Hua Hin där man ofta ser stora ålderskillnader på västerländska män och små thailändskor. Men vill man inte festa eller dyka så kan man nog snabbt tröttna på Koh Tao, det finns inte så mycket annat som händer där. Hua Hin är en livlig stad med hur många marknader som helst, möjlighet till utflykter till ställen i närheten, det är väldigt blåsigt vilket gör det till bästa kitesurfinstranden i Thailand osv. Men varken dykning eller fest finns på kartan (i alla fall inte i min ålder, tror jag hoppar gubbhänget).
Ryttarna på stranden älskar verkligen sina hästar. De pysslar om dem och schamponerar dem dagligen. Att vissa väljer heltknasiga bett eller hur bra hästarna egentligen mår av att schamponeras varje dag är en annan fråga, men kärlek får de i alla fall! 
           
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *