Airlie Beach

Just nu ar vi i Airlie Beach, och vi ska bo har i totalt 6 natter och pa lordag aker vi ut med en segelbat och seglar runt de 74 oarna i Whitsundays. Vi hoppas pa lite battre vader och att oversvamningarna ovanfor oss ska forsvinna innan vi aker upp dit. Det ar sjukt vad mycket som hander med varlden just nu, oversvamningar, jordbavningar, tsunamis, cykloner… Sjukt. Men vi marker inte av speciellt mycket, det har regnat ett bra tag nu sa vi hoppas fa se solen snart! Glom inte att kika in pa Jossans blogg http://josefingoransson.blogg.se/ 

Share

0 thoughts on “Airlie Beach

  1. Vilka fina bilder du tar Mli, det måste vara dom snyggaste cowgirls i hela Australien. Och det ser väldigt bra ut på brädan också även i höga vågor.
    Hoppas att vädret blir bättre nu till helgen när ni skall ut på sjön. Var försiktig med geting sticken du är nog som mamma, hon får äta antibiotika när hon blir stucken. Skot om er Kram Pappa

  2. Det är inte klokt vad ni får uppleva och se mycket. Jag beundrar dig som kan rida på "vilda" oxar, kasta lasso och surfa. Segla tror jag också att du kan, men ramla inte av bland hajarna. Här försöker jag bli av med snön och isen på vägarna så vi kan promenera. Tusen kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *