The Swedish Shred Sisters

Äntligen har jag lyckats göra klart filmen från Kanada! Herregud vad mycket mer tid det tog för att datorn krånglade och programmen strulade. Men här är den i alla fall! Och den blev kanske lite väl lång, jag hoppas man orkar se hela så att man inte blir uttråkad direkt. Tänk på att det är min första film någonsin så var snälla! Och namnet är lite på skämt, en kille där borta kallade oss för the swedish shred sisters så jag tyckte det var lite kul. Nästa gång ska jag försöka att inte skaka så jäkligt när jag filmar (vilket kanske är svårt när man åker). Ljudet är visst lite extremt högt ibland också, aja… Enjoy!

The Swedish Shred Sisters 2014 from Emelie Persson on Vimeo.

Glöm inte att rösta på mig i Bloscars Travel Award och Travel Blog Award – Best Photography Blog. Det gör ni här och här eller kolla det föregående inlägget jag skrev här.  Jag behöver så många röster som möjligt så om ni tycker att min blogg är värdig att vinna skulle jag bli sjuuukt glad om ni röstade!!! Tusen tack till alla er! <3 Röstningen avslutas om tre dagar, den 23 februari! 
 
       Travel Blog Awards 2013! Spana in alla flyg till New York som erbjuds!
Share

0 thoughts on “The Swedish Shred Sisters

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *