Höstrusk i juni

Vad fan hände med vädret egentligen? Efter Hemsedal tyckte vi det var suveränt att gå direkt från skidkläder till shorts för att slippa den där tråkiga mellanperioden. Men vafan, har hösten redan kommit eller? Det värsta var i lördags när jag och syrran sprang runt stan för att hitta Distortion i iskallt spöregn utan paraply. Vi var tvugna att ta en shot på varje bar vi passerade för att få upp lite värme innan vi kom fram dit vi skulle. Hmm.. hoppas det blir varmare till helgen eller frammåt midsommar! Det finns egentligen inte så mycket att blogga om just nu faktiskt, i den här kylan har vi bara velat krypa ner under täcket i soffan och kolla på film i vår mysiga lägenhet. Det finns dessutom inte så mycket kul bilder att lägga upp heller, det blir bara att vi tar tråkiga bilder på varandra i brist på annat så här får ni väl lite nördiga egobilder ifall någon glömt hur vi ser ut!
Share

0 thoughts on “Höstrusk i juni

  1. Instämmer med mamma ISA, ni är så söta och jag vill titta på era foton i brist på verklighet. Hoppas ni hittat ngt jobb.

  2. Snygga brills ;)"Melbourne-memories". Och den vita tröjan du har på det kortet, jag tror att jag har en likadan fast turkos. Men som sagt vi är ju TWINS!

  3. Just det, glömde säga att jag har likadan scarfs som du också. Köpte den nu i helgen på Sweden Rock och såg nu att det är exakt en sån du har, sjukt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *