-35

Det är lite kyligt här borta i Kanada. Minst sagt! Hela senaste veckan har dagarna börjat på runt -30 till -35 så gondolen upp till Sunshine inte ens har kunnat öppna. Sedan har det blivit lite varmare då solen legat på, sisådär -25 grader. Men det är bara att klä på sig och vara glad för att solen skiner!
Det känns som att jag kom rätt in i förra säsongen när jag kom hit nästan. Det är liksom ingen skillnad, bara lite annat folk. Men det är ju kul det för då är det precis som ”hemma”. Det känns ju inte mindre som hemma när jag bor i samma hus som vi bodde i förra säsongen. Största skillnaden i det här huset är nog Sonic, en igelkott som busar runt på nätterna. Det är sjukt kul att vara tillbaka, och visst har tanken slagit mig att stanna kvar efter att ha fått två jobberbjudanden… Men nej, jag skulle inte klara av en säsong till som liftie! Dessutom känner jag mig ganska klar med det här, precis som jag kände när jag var här sist. Det är dags för mig att skaffa ett normalt liv (förra försöket gick ju såddär nu när jag hoppat av skolan, men aja jag får ge det ett försök till).
Hoppas på varmare väder och lite snöfall till nästa vecka!
Tre taggade brudar på väg ut på tur. 
Vi hikade upp Tunnel Mountain en dag då vi ansåg det för kallt för att vara i backen. 
Det var visst ingen liftar-säsong denna gång. Inget napp för oss inte… Big fail
Älskade gondolen
Life as a liftie
”Hojta om du är svensk! /Team Sweden” 
Utsikt från Tunnel Mountain
Lilla Sonic
Share

0 thoughts on “-35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *