Sunset

Med risk för att verka tjatig har jag återigen varit uppe på Norra berget. Det har liksom blivit att jag drar ett varv runt Sidsjön eller Norra berget. Jag kanske ska försöka hitta andra rundor som jag kan springa och gå på. Hösten är så vacker nu. Jag åker hem en sväng i helgen, hoppas det blir fint väder. 
 
Vem kom på att det inte ska finnas lov på universitet? Varför är alla föreläsningar så utspridda så man måste vara fast här även om man knappt har några lektioner? Grrr jag vill så gärna följa med familjen till Thailand vecka 45, meeeeen det går inte att ha frånvaro för då är man körd. Bu-hu. 
 
 
           
 
 
  
           
 
 
 
           

 
 
Share

0 thoughts on “Sunset

  1. Vad märkligt det känns att se dina bilder och läsa om Sundsvall. Jag brukade sitta på norra berget och titta ut över stan när jag behövde rensa tankarna. Eller uppe i Sidsjön eller i Fagerdalsparken, som jag bodde alldeles bredvid. Nostalgiskt. Hoppas Sundsvall behandlar dig väl. Kanonfina bilder som alltid! 🙂
    Ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *