Oktober

Nu är första kursen avklarad och den första tentan någonsin i mitt liv skriven. Det var ju faktiskt inte så farligt som jag befarade, det verkade gå vägen dessutom. Phu. Sedan har den första artikeln blivit betygsatt också, och jag fick faktiskt B på den. (Var har de hederliga betygen tagit vägen, jag hänger inte med här!). Nu är vi inne på vår andra artikel och vi får se hur det går med den. 
 
Hösten har kommit ganska långt här i Sundsvall men det regnar mest hela tiden. Förra veckan gick jag vilse på Norra Berget och då såg det ut så här:
Skolan
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi var vid Sidsjön fick jag lära mig att fota porträtt med Nathalie, här är några foton på mig som hon tog
 
 
 
 
 
Share

0 thoughts on “Oktober

  1. Vilka fantastiska bilder, du kommer att gå långt men var försiktig med din skönhet så du inte blir filmstjärna. Isa och Christine var här igår. Mormor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *