Grattis Maria!

Du har vunnit reseneccecären. Din kommentar var helt klart bra och vi önskar att vi haft med oss detta nu.
”Ett måste i min necessär är Xylocain för insektsbett, småsår och även på solbränna, och Vätskeersättning. Oavsett om jag är uppe på berget för skidåkning eller hikes, på stranden för surfning eller i städer för olika äventyr så är det så himla lätt att glömma bort att dricka vatten, för upptagen med alla intryck antar jag”
 
Vi har inte haft med oss vätskeersättning på denna resa, och nu när Christine blev sjuk hade det verkligen behövts. Istället fick jag med min knackliga spanska försöka köpa vätskeersättning på apoteket här, och då fick jag en stor flaska lila vatten sörja som spysjuka Chrisse skulle hinka i sig – det gick inte. Dessutom får vi verkligen inte i oss tillräckligt med vatten i vanliga fall.
En annan sak som jag ångrar att vi inte tog med oss är solkräm. Alltså, vi har testat oändligt många solkrämer vid det här laget, den ena värre än den andra. En tog slut på två dagar, men den värsta av alla var den som torkade ut vår hud och gjorde oss grisrosa. Det var någon barnanpassad vattensäker solkräm som inte gick att smörja ut, den liksom fastnade i klumpar där man satte ut den. Och så blev man rosa och det blev ännu värre när man badade för då kom man upp som en Goretex jacka, man blev inte blöt. Och torr som fnöske blev man, och trots att vi hade skrubbtvål så gick den inte bort i duschen.
Din neccecär är på väg hem till dig!
Share

0 thoughts on “Grattis Maria!

  1. Åh vad härligt!! Familjen får plocka med sig den till Nya Zeeland när de komemr och hälsar på mig, längtar tills jag får använda den 🙂

    Tack!!

  2. Åh vad härligt!! Familjen får plocka med sig den till Nya Zeeland när de komemr och hälsar på mig, längtar tills jag får använda den 🙂

    Tack!!

  3. Haha sorry, vet inte riktigt vad som hände med kommentaren och varför den kom upp 2 gånger!

    hoppas att ni har en grym resa och hälsa christine också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *