Snart påsk!

Tiden bara flyger iväg! Jag har varit hemma i två månader redan och lyckats får ett nytt jobb också vilket är superkul, utmanande och spännande. Snart är det April och i helgen går vi över till sommartid, hur skönt?! Men vilket bakslag man fick den här helgen med kylan och snön som kom. Då blir man ju sugen på att dra igen. Borde man hitta på något i påsk? Kanske åka upp till Hemavan och hälsa på gänget där uppe, kanske dra på en weekend för shopping någonstans inte för långt bort. Men juste ja, pengarna växer inte på träd just nu så man kanske ska ta och klicka sig in och spela på casino. Jag är rätt sugen på att dra till Kuba faktiskt. Men å andra sidan har jag kommit på att jag borde utforska Europa mer. Man måste ju faktiskt inte åka så himla långt så fort man ska upptäcka något. Det finns ju så himla mycket fint i Europa också. Man kanske ska tågluffa i sommar? Eller roadtrippa i Norge har jag varit sjukt sugen på länge också! 
 
Jag blev aldrig redo för vintern det här året, konstigt nog. Jag har faktiskt ingen större längtan eller saknad för att åka bräda. Jag vill bara ha sommar igen. Kanske för att jag typ missade hela vitnern, det blev ju nästan vår direkt när jag kom hem. Men å andra sidan får jag lite flashbacks från när man sitter i backen vid påsk och det är gassande sol, man dricker bärs, går på After ski och glider runt i slushig snö. Det är ju ändå nästan bättre än sommar faktiskt.
 
 
 
 
 
Share

0 thoughts on “Snart påsk!

  1. Hej Emelie! Din syster har ju jobbat två säsonger i Kanada. Var hon tvungen att få sponsrat visa från sin arbetsgivare för andra året eller finns det ett annat sätt att få ett till års jobbvisa i Kanada?

  2. Hej Emelie! Din syster har ju jobbat två säsonger i Kanada. Var hon tvungen att få sponsrat visa från sin arbetsgivare för andra året eller finns det ett annat sätt att få ett till års jobbvisa i Kanada?

  3. Grattis till nya jobbet! Hoppas du kommer trivas bra där 🙂 Jag är också så sjukt resesugen.. Vill åka överallt på samma gång 😛 Så sjukt svårt att välja och särskilt när man inte har någon resekassa än! Bara att hålla tummarna att det blir en varm och solig sommar i år 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.