En helt fantastisk vecka!

Nu har jag kommit tillbaka och varit här i Alpe nu i en vecka reda, sorry för dålig uppdatering men det har verkligen inte hunnits med. Det har varit speckat schema nu ett tag.

Det var i alla fall skönt att komma hem och att få säga hej då till lilla morfar en gång för alla. Begravningen var hur underbart vacker som helst, och prästen var en av morfars bästa kompisar så det var väldigt personligt och äkta, otroligt fint. Vila i frid kära morfar.

Direkt efter begravningen åkte jag med familjen tillbaka mot Frankrike igen. Familjen stannade här hela veckan, och de hade inte kunnat få en bättre vistelse. Strålande sol varendaste dag och så varmt att man kunnat sitta och sola i bikini på terassen om man hade velat. Det har börjat flyga förbi fjärilar när man kör i backen, och brevid pisten börjar träden knoppa. Man kan känna en varm vårbris dra förbi kinden, och fåglarna kvittrar som aldrig förr. Det här är livet kan jag lova, skidsemester slår solsemester 100 gånger om! Men blir lycklig i hela kroppen av den vackra utsikten och hur sjukt sköna åk man har lyckats hitta. Men nu är det inte långt kvar, bara en månad, och det är ångest… Att lämna ett sjukt bra säsongar gäng och en grym alport kommer bli tungt…

Men när jag kommer hem blir det en sommar i Stockholm, och jag har fått lägenhet på Kungsholmen så det kommer bli sjukt nice hoppas jag! Jag kan nog behöva ta det lite lugnt och i somras på Magaluf saknade jag svensk sommar något otroligt. Ska väl försöka ta en sväng över till Goltand, Oslo och bara segla lite i Stockholms skärgård också.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *