Vargar och varma källor – Lussier Hot Springs i Invermere

Förra veckan körde vi till Invermere och Lussier Hot Springs. Det var en ganska lång sträcka, cirka 3 timmar tog det från Banff. Landskapet var vackert så tiden flög av. Vi såg mycket djur. Hjortarna var överallt och massor av får gick runt på vägarna. Vi såg också en vildkalkon, några ekorrar och det bästa av allt – en varg! Äntligen fick jag se en när vi körde vid en flod i skogen. 

 

De varma källorna var ganska sköna, riktigt varma. Det var nästan för varmt att vara i vattnet. Den hetaste poolen är upp till 43 ° C. Sedan kyler vattnet som strömmar ner mot Lussierfloden. Vi hade en trevlig liten roadtrip, men jag vill fortfarande se en björn innan jag lämnar …

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *