Koh Phi Phi

Här på västkusten ser det helt annorlunda ut än det vi sett innan i Thailand. Bergen är som stora kullar ur vattnet, höga som sjutton och maffiga. Det gör Phi Phi till något speciellt, med vita stränder och höga berg. Mycket vackert. Vi har mest legat på stranden och spanat på folk, badat i det alldeles för varma och långgrunda vattnet och njutit av livet. Vi har hängt med några Australiensare och några Thaikillar, shoppat och käkat pizza. Druckit fruitshakes tittandes på havet på dagarna och druckit Rom och Cola buckets på fireshowerna på kvällarna. Vad mer har vi gjort egentligen? Bara chillat och haft kul helt enkelt. Vi drog iväg på en utflykt en dag, det kan ni se i nästa inlägg!

Share

0 thoughts on “Koh Phi Phi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *