Slut på säsongandet – dags att bli vuxen

Hör och häpna allihopa. Den kommande säsong kommer bli min sista säsong. Det betyder inte att jag kommer sluta resa, men jag måste sluta fara runt och jobba över hela världen på det här sättet. Jag vill ”sätta mig till ro” och ha mitt eget ställe, mina kompisar som jag har för en längre tid och kunna umgås normalt med min familj. Inte bara 2-3 gånger per år. Jag är redo för att växa upp.
Frågan är bara vad jag ska jobba med? Ska jag börja plugga? Men den största frågan är: var i hela världen vill jag bo? Jag har skämt bort mig själv och kan inte klara av ett vardagsliv utan att bli rastlös och uttråkad. Att resa behöver inte innebära en massa svar utan mer en massa frågor. För mig har det bara blivit att jag vet att gräset är grönare på andra sidan och jag kan aldrig nöja mig med att vara där jag är just nu. Jag är förvirrad och missnöjd med att inse att tiden att bli vuxen har kommit ikapp mig.
Om det råkar vara en syokonsulent eller någon annan vis människa som läser detta, kontakta mig snarast.
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *