I’m back

Det är väl dags att försöka skriva lite här igen då. Det är aldrig lika kul att skriva när man är på hemmaplan som när man är ute och reser och upptäcker världen, men det har ändå hänt en del sedan sist.

Jag har flyttat in till stan i en egen lägenhet, mitt på St Eriksplan. Jättefin är den, alldeles för stor till och med. Det var jobbigt i början att känna sig så ensam, jag som är så van att bo på den minsta lilla ytan med alldeles för mycket folk i. Men nu när jobbet har rullat igång så känns det bättre och man vänjer sig ändå… 

Jag fick jobb mindre än en vecka efter att jag kom hem, på en liten pub vid området kring Rådmansgatan. Men jag tog det som extrajobb eftersom jag lite senare fick jobb på Friday’s där jag helst ville jobba. Nu har jag jobbat där i snart en månad och det är rätt kul. Men inte lika kul som att göra säsong. Jag är kanske inte klar med det trots allt, vi får se hur länge jag stannar här. Fridays finns ju runt om i världen, kanske man bara kan förflytta sig lite?

Chrisse har tagit studenten också, GRATTIS till henne!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *