Guadalope?

 

Hur nice låter inte en säsong på Guadalope i Västindien? Jobba som kanske servitris, barnklubbsledare eller varför inte seglingsinstruktör? Jag fundrerar på att dra till Oslo i sommar och tjäna en drös pengar och sedan dra till Guada i vinter. Sedan kanske man ska börja fundera på om man är färdig med säsongandet? Eller? Går det att bli färdig när man väl har fastnat? Jag borde känna mig ganska nöjd efter att ha gjort säsong i alperna och västindien, men det skulle ju också vara grymt att göra en backpackingresa till Australien…? Och klarar jag av att bara åka bräda en vecka per år i framtiden? Hmm….

Nu är det förresten nya gäster och vi har fullt hotell, vilket vi inte haft sedan nyårsveckan. Men det går nog bra, för nu har vi kommit in i rutinerna och det är kul att jobba. Idag hade vi en grym dag, det har snöat en massa och idag var det strålande sol, så jag och några tjejer passade på att testa lite offpist. Jag börjar komma mer och mer underfund med hur det egentligen fungerar, och det är kul, jäkligt jobbigt bara! Skulle bara haft en lite längre bräda… Så skulle jag vilja ha ett ryggskydd… och en ny skidjacka… listan kan göras lång! 

 

Share

0 thoughts on “Guadalope?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *