Ta en sista minuten!

Den skandinaviska sommaren har kanske inte varit den bästa och vädergudarna spår inte på någon förbättring i augusti. Det kanske är hög tid att kolla upp någon resa och få lite värme och semester? För min del är det bara jobb som gäller nu inför Kanada men för er andra skulle jag kunna tipsa om en billig resesökmotor för flygresor. Skyscanner.se har en lite annorlunda sökfunktion då man kan kika runt på vad som är billigast att åka under månaden eller hela året och man kan på så sätt kanske göra en riktigt spontan resa till något ställe man kanske inte trott att man skulle åka till. Någon gång i mitt liv ska jag åka till flygplatsen och ta det första bästa flyget som går och se var jag hamnar, hade varit ascoolt. Eller bara klicka in mig på tex. skyscanner och se vad som matchar bäst. Blir man inte lite sugen av att få gå i svala sommarklänningar på en kritvit sandstrand med sanden mellan tårna, bada i klarturkosa vatten eller bara ligga och läsa en bok i en hängmatta bland palmerna? 
 
Jag läste en artikel i Aftonbladet där det stod att Stora Barriärrevet i Australien kanske försvinner om 20 år, på grund av så kallad korallblekning vilket gör att djuren inuti korallerna dör. Så mina kära Aussie läsare, ta nu och boka en biljett och åk Down Under innan det är för sent! 
 
Waya Lailai, Fiji
 
Underbara Fiji, Castaway Island
 
Koh Phi Phi, Thailand
 
 
Koh Phangan, Thailand
 
Waya Lailai, Fiji
 
Stora Barriärrevet, Australien
 
 
 
Share

0 thoughts on “Ta en sista minuten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *