Vad sägs om Danmark – Kanada – USA?

Jag har sagt till mig själv att jag får hålla på och flänga runt och göra en massa säsonger tills jag blir 25 år. Vi får se om jag verkligen kommer hålla den gränsen och slå mig till ro och kanske börja studera då eller vad som händer. Just nu har jag en massa tankar och planer i mitt liva resehuvud och eftersom det fungerar riktigt bra att säsonga med syrran så planerar vi att fortsätta resa. Tanken är att när säsongen tar slut här i Hemsedal i maj så drar vi till Köpenhamn (hälsar på lite vänner längs vägen kanske?) och jobbar lite där och lär oss att Kite surfa. Sedan i Oktober någon gång flyger vi iväg till Canada, antagligen Whistler, och gör en skidsäsong där i några månader och leker runt i puder upp till öronen. Förhoppningsvis har vi tillräckligt med pengar då när vi jobbat Norge-Danmark-Canada, att vi kan köpa oss en bil (läs Volkswagen van) och köra över gränsen till Usa och bara cruisa runt det enorma landet, surfa och upptäcka allt som ska upptäckas.

Är detta möjligt? Klart det är! Är det någon som har tips om jobb, visum och andra bra grejer så skulle det vara grymt att dela med sig av detta! Eller är det någon som vill hänga med på Syrrornas grymma resa?

Share

0 thoughts on “Vad sägs om Danmark – Kanada – USA?

  1. du jag hoppas verkligen inte det är någon som vill hänga syrrorna! haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *