En månad idag sedan vi kom!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. I onsdags kom min dator (jag fick en sprillans ny och ett annat märke eftersom Acer är dumma i huvudet) och jag hade tänkt att börja blogga på allvar igen, men lagom till dess slutade internet fungera hemma. Nu sitter jag nere på M3 och tänkte skriva igen allt jag missat att berätta!

Jag jobbade ganska mycket förra veckan, och man blir trött av att vara på ett nytt jobb med nya saker som händer hela tiden. Men jag trivs allt bättre hela tiden, det är ett riktigt sjysst ställe med bra personal! Nu kan jag köket och det mesta däromkring, det enda som återstår nu är nattpassen på helgerna då jag ska stå och blanda drinkar. Och mycket folk börjar det bli nu till hösten! I lördags var vi förbi där på kvällen och det var värsta lång kö för att få komma in. Kul!

I fredags hade vi tänkt att gå ut, men vi var så trötta så vi tänkte bara ta en slapp kväll. Men så blev det inte. Vi hörde nämligen att grannarna på övervåningen hade förfest, och barnsliga och nyfikna som vi är så sprang vi upp med en lapp som vi la utanför dörren och bankade sedan på och sprang hem och gömde oss. Killarna som bodde där kom ner och hälsade på och sedan var vi uppbjudna på fest hemma hos dem. Väldigt spontan kväll!

I veckan var Håkan från Ultra El i Oslo och jobbade, så vi fick lite hjälp med el-installationer. Tusen tack för det, mycket uppskattat kan jag lova!

Jenkan har varit här en vecka nu, och hon har jobbat lite grann på M3 men ska söka nytt jobb. Hon bor tillsammans med Emmas kompis Elin längre bort på Maridalsveien.


På väg till mitt jobb

Strax utanför oss

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *