En snabb uppdatering

Livet fortsätter här borta i den lilla dalen där det alltid händer någonting. Förra veckan var det hysteriskt mycket jobb då jag jobbade 70 timmar med bara någon timmes sömn på nätterna. Men den här veckan har jag tagit lite ledigt och njutit av det Hemsedal bjuder på. Åkning, fest och god mat med underbara vänner. Nu ska jag ta en snabb powernap innan jag tar mig bort för kvällens arbetspass. Håll ut, jag bloggar mer så fort jag hinner! Jag kan ju passa på att nämna att jag är väl medveten om hur dålig jag är på att höra av mig till vänner och familj där hemma, men man hinner ibland inte ens duscha eller tvätta för att det är så mycket man ska göra. Men jag ska försöka bli bättre på det, eller så bara pallrar ni er hit och hälsar på!

 

 
 
 
 
 
Wohoow bästa svängen Hökarängen!!!
 
 
Lunch paus på Skarsnuten
 
 
Hela ligan
 
 
 
 
Slirig after ski
 
 
 
 
Rasmus
 
 
Jacob kör sprattelgubben
 
 
Razz
 
 
 
 
Jacob
 
 
 
 
Akta tunnan…!!!
 
 
Jag
 
 
Fika paus med varm choklad och Bayleys
 
 
 
Share

0 thoughts on “En snabb uppdatering

  1. Vi måste komma och hälsa på det verkar vara ett nice ställe om man ser på dina bilder.
    börjar dagarna bli längre nu.
    Kramar Pappa // Hälsa Chrisse att jag behöver en bild på antenn som gått sönder, så fixar jag en ny till Bettan.

  2. Jag skulle gärna komma till fjällen, gillade sånt förr. Men jag har Hans på sjukhus, först en vecka på intensiven och nu flyttad till medicinavdelning. Mitt jobb är att sköta hus, värme i källaren och ljus överallt. En morgon var det 12 grader inne i köket. Vill ha VÅR !!!
    PS. Bryt inte armar och ben i hoppen ni gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *