Det kommer mera

Sorry för dålig uppdatering här på bloggen! Men är det inte skidåkning så är det jobb, är det inte jobb så är det afterski, är det inte afterski så är man bkfull och är man inte bakfull så är man trött och är man inte trött så äter man en massa mat och äta bör man annars dör man (eller så dricker man….) Osv. Det är så det fungerar som säsongare, så därför hinns inte bloggen med! Men jag bjuder på en härlig bild från åkningen idag så länge så återkommer jag kanske imorgon!

Share

0 thoughts on “Det kommer mera

  1. Hejsan!
    Just nu pågår Dagens Blogg Tävling hos mej. 🙂 Jag lottar ut 1-3 vinnare den 24/1 runt 19-20tiden.
    Gå in under kategorin "Tävlingar" för att vara med! 🙂

    (Gillar du ej sånna här kommentarer så ber jag om ursäkt!)
    http://annaalicious.blogg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *