Snö, snö och mera snö!

Det bara fortsätter snöa hela dagarna här borta på fjället! Just nu är snödjupet ca 60 cm i offpisten fullt med lös nysnö. Med andra ord kan man simma runt i snön och det är ingen enkel match om man ramlar omkull så att skidorna löser ut sig. Skidorna försvinner långt ned i det vita och man själv badar i snö upp till öronen. Idag tog jag det vågade initiativet och tog på mig skidorna och hängde på Lars som kör som en dåre i off pisten. Jag är väl inte sämre jag, tänkte jag men det fick jag snart ångra. Han drog med mig i, för mig, väldigt otillgänglig terräng och jag fick kämpa i panik när jag satt fast med skidorna åt olika håll under grenar och trodde att jag aldrig skulle komma loss. En annan gång hamnade jag oturligt nog (eller kanske mer klantigt och oplanerat nog) ovanför ett stup som jag omöjligt kunde dropa på. Men det var bara att ta sig ned så jag slängde skidorna före och slungade mig ned för en gren och hoppades på det bästa. Men det gick väl bra det med, men imorgon blir det brädan igen för jag hanterar inte de där långa skidorna bland djupsnö och träd överallt…

Ikväll lyxade vi till det med hjort och oxfilé inne i Bistron på jobbet, det var riktigt gott! Det var vi väl värda efter en galen branchkväll med slädåkning och snöbrottning.

Share

0 thoughts on “Snö, snö och mera snö!

  1. hej snärtan!! allt bra??? haha ja skulle hälsa från paul att han vill att du & josse ska höra av er till honom på facebook!!:) pratade med honom i telefonen för han kanske ska hjälpa oss med jobb 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *