Vaddå, är det nytt år?

Hela nyårshelgen var fullspeckad med jobb. Det var middagar i restaurangen och fest i nattklubben så det blev en del dubbelpass. Dagen innan nyår jobbade jag i Fjellbekk och blev klar sent på natten så jag fick mig ca 3 timmars sömn innan jag skulle börja jobba frukost på nyår och sedan förbereda inför kvällens nyårsmiddag. Frukost, uppduk, middag och nattklubb på en dag resulterade i hela 18 timmars jobb för min del så jag var ganska trött och jag såg inte en enda raket under tolvslaget. Nej jag korkade upp med skumpa i fullt ös i stället. Med värkande fötter tog jag mig ändå ut i backen på nyårsdagen, vilket jag inte ångrar. Vi vaknade till ett nytt år fullt med nysnö! POW! Jag hängde med norska Lars och danska Mikkel och de körde fullkomligt slut på mig i offpisten. Jag kunde knappt gå efter det, men det var ruskigt kul! Kvällen spenderades på Fjellbekk då det var ”bransje nyttår”, dvs all personal som jobbade under nyår skulle få chansen att fira ett dagen efter nyår. Förutom alla vi som skulle stå bakom baren på Fjellbekk det vill säga… Lite tråkigt att vi missade nyår helt och hållet, det känns inte som att det var nyår i år. Men det var sjukt kul att stå och leka bartender där på bransjenyår, och jag korkade upp över 20 champagne flaskor på mindre än 1½ timme, det ni! Jag fick skavsår i händerna…

Share

0 thoughts on “Vaddå, är det nytt år?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *