En helt perfekt dag i backen!

Äntligen har solen börjat kika fram på vissa ställen i backen, och även om det var runt 20 minus grader idag så värmde solen på en hel del. Dessutom har det snöat i massor de senaste dagarna så åkningen var grym! Vi körde offpist och ännu mera offpist och jag rullade runt som en snöboll med huvudet före ungefär halva tiden. Men kul var det! Imorgon drar jag fram skidorna för det var ett tag sedan jag körde sist! Mer puder imorgon, blir en tidig kväll så jag orkar med morgondagen med åkning, jobb och jägermeisterfest och ett tidigt och härligt frukostpass dagen efter…

Chrisse och Amanda
Razz
Kvällsåkning en kväll härom veckan
Härligt när man blir uppmuntrad på det här sättet när man tittar ut genom fönstret. Tack Lars! <3
Share

0 thoughts on “En helt perfekt dag i backen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *