Första åket!

Första åket idag, grymt nice! Jag och Rasmus drog ut och körde några åk, sen åkte vi upp till Skarsnuten Hotell och hälsade på syrran som jobbade. Sjysst ställe hon har hamnat på! Backarna håller såklart inte samma klass som Alpe d’Huez, men de var helt ok ändå. Det är bra med snö och det fortsätter att snöa hela dagarna. Ikväll ska jag och syrran dra ner till mitt hotell och käka en god middag, sedan kanske vi kikar runt om det är något drag i byn. Imorgon kväll kör jag mitt första arbetspass i restaurangen, hoppas det går bra!

Eftersom jag är dålig på att ta kort så lägger jag upp lite bilder från Alpe d’Hez istället, bilder härifrån kommer så småningom!

En sån här vurpa gjorde jag i offpisten idag, men här är Charlotte
Jag och Sanna
Får se om jag vågar mig på parken i år, har blivit lite feg sen jag bröt handleden. Här är från Storlien.
Share

0 thoughts on “Första åket!

  1. Hoppas du kommer att trivas. Hans hemma nu från sjukhuset och mkt smalare. Här regnar nu, ska bli snö på söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *