Wet n wild

Idag började vi med att åka tillbaka till MovieWorld för att åka de attraktionerna som var stängda när vi var där sist. Sjuuukt läskiga bergochdalbanor asså! Det pirrade något så fruktansvärt i magen och jag trodde jag skulle dö ett tag, men kul var det! Jossan trotsade sin rädsla och hängde med också, det var bra gjort av henne! Sedan gick vi till Wet n Wild, ett stort vattenland med massor av kul rutchkanor. Oftast är jag inte så förtjust i att gå på vattenland, men det här var riktigt kul! Det fanns så mycket olika konstiga grejer man kunde åka på, och man kände sig som ett litet barn igen. Det går väl inte att beskriva allt vi åkte, det måste upplevas, men vi har haft pirr i magen, skrikit som aldrig förr och skrattat till tårar.
När vattenparken stängde mötte vi upp några killar som vi träffat för några kvällar sedan, som jobbar som livvakter på parken. De tog med oss in igen på någon slags vip kväll för personalen och en del av parken var öppen och de visade en film, Yogi Bear, på en stor utomhusbio framför en stor pool. Så där låg vi och hade det bra tills det blev för sent och vi var tvugna att åka hem och packa, för imorgon bär det av till Brisbane!
Vi guppade omkring i dessa och fördes med en ström längs en kanal och såg ödlor som satt och tittade på oss. Min såriga mage från surfingen börjar bli bättre, men ser inte så kul ut…
Share

0 thoughts on “Wet n wild

  1. Låter jätte kul. Kommer du ihåg när vi var på Skara sommarland och åkte. det var hur kallt som helst i vattnet,
    jag antar att ni har det mycket varmare och kan vara i hur länge som helst, Häftigt och inga hajar!.
    Dräkt är den i stål eller ?

  2. Ja det minns jag, men här var det ibland varmare i vattnet än i luften kändes det som! Jag vet inte vad det är för dräkt, det är bara vad vi har hört folk prata om. Kanske är det en skröna, vi får väl se!

  3. ja tack jag vill gärna ha lite sol! ge mig lite pengar så kommer jag utan tvekan! här är det bara kaos! Hur är brisbane? Kan du inte skriva lite om hur det funkar, med hostell och papper och grejer som måste fixas om man ska jobba etc:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *