Australia!

Nu har dagen kommit som jag har väntat på så länge. Jag vet inte hur länge sen det var som jag började drömma om Australien, och nu äntligen är det dags!

Så här kommer det alltså bli: Jag och la familia drar strax iväg mot Arlanda – destination Perth. Vi gör först mellanlandning i Frankfurt och sedan Singapore och på fredag är vi framme i Perth som ligger på Australiens västkust. Där kör vi Perth (den vackra staden som turisterna glömde) – Rottnest Island (den bilfria ön full med konstiga djur) – Freemantle (segelbåtarnas mecka) – Margeret River (surfarnas paradis) – Albany (staden längst i söder på västkusten) – PerthSydney. I Sydney åker resten av familjen hem och ett tag trodde jag att jag skulle fortsätta äventyret själv, men nu har Jossan bokat och kommer ner den 5 februari så jag möter upp henne i Sydney och vår resa börjar där. Ska bli sååå sjukt kul!!!
Hej då, hoppas ni får det bra här hemma i slasket!
 
Share

0 thoughts on “Australia!

  1. Hoppas ni har det bra alla fem. Min dator kan ta emot e-post igen, Chips är ute flera ggr med oss när vi har halkskydd. Han sover lugnt hela natten och äter upp sin mat ordentligt. Kram

  2. Hej på dig och la familia. Hoppas att ni har det så underbart som ni drömt om!!! Här är det kyla nu igen efter dagarna med blask. Men isigt och skare. Har just talat med mormor och Chips har det bra (och de också).
    kram
    ami

  3. What’s up to all, it’s truly a fastidious for me to pay a visit this site,
    it consists of valuable Information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *